Lägg till din länk!

Här lägger du till den länk du tycker borde finnas med i vår katalogtjänst. Fyll snabbt och enkelt i alla fälten och klicka sedan på "Lägg till", när du laggt till den så kontrollerar vi den så den håller måttet för att sedan läggas upp på hemsidan. Varför inte lägga till din egen?

Namn:
E-mail:
Kategori:
Url:
Länk text:
Beskrivning:

Vad är en länkkatalog?

En länkkatalog är en webbplats som organiserar och presenterar länkar till resurser på internet, ungefär som en telefonkatalog presenterar företag. Idag använder majoriteten av internetanvändarna emellertid sökmotorer för att hitta webbresurser. Det har gjort att länkkatalogernas funktion har förskjutits från att direkt presentera webbresurser för användare till att indirekt presentera dem genom att förbättra deras placering i sökmotorernas sökresultat.

En annan viktig anledning till att de större svenska SEO-företagen på sistone lagt ner eller slutat använda sina länkkataloger är att de tidigare var så proppfulla med länkar till de dörrsidor som företagen så framgångsrikt har använt för att skaffa sökmotortrafik åt sina kunder.